MIC Women

Liputan Harian Wanita MIC

  1. Wanita MIC Pahang Bersama team JR MIC Bahagian Segamat buat bancian sikap melalui talian dan rumah ke rumah di Dun Jementah, Segamat.
  2. Call Centre Wanita MIC Kebangsaan telah membuat bancian sikap pengundi melalui talian dan mengemaskini data kajian sikap di sistem “SIJR” bagi Parlimen Iskandar Puteri – DUN Skudai dan Parlimen Kulai – DUN Bukit Permai.
  3. Taklimat Khas mengenai Aplikasi “Dinamik Dan taklimat laporan Bancian untuk mengesan Pengundi (TDK) .Taklimat ini dihadiri oleh Ketua Wanita dari setiap bahagian di Johor secara bersemuka dan atas talian . Taklimat ini diketuai oleh Ketua Briged Wanita MIC Kebangsaan,Pn.Kavitha dan Ketua Wanita MIC Johor.
  4. Cik. Inbavally, Ahli Majlis Tertinggi MIC , Pn Jaya Shanmugam, Ketua Wanita MIC Kedah, Timbalan Ketua Wanita MIC Kedah Pn. Sandra Devi , Ketua Wanita MIC Bahagian Pokok Sena Kedah Pn. Leela, AJK Wanita Mic Pahang Pn. Manimegalai dan Pn. Nagammal bersama Pn. Mahaletchumi, ketua JR Sembrong telah membuat bancian sikap melalui talian di Pejabat Mic Sembrong.
  5. Cik. Inbavally, Ahli Majlis Tertinggi MIC , Pn Jaya Shanmugam, Ketua Wanita MIC Kedah, Timbalan Ketua Wanita MIC Kedah Pn. Sandra Devi , Ketua Wanita MIC Bahagian Pokok Sena Kedah Pn. Leela, AJK Wanita Mic Pahang Pn. Manimegalai dan Pn. Nagammal bersama Pn. Vimala, ketua wanita MIC Bahagian Kluang telah membuat bancian sikap melalui talian di Pejabat MIC Bahagian Kluang

About the author

Editor

Add Comment

Click here to post a comment